Rólunk

Csabai Farkasok Jégkorong Egyesület

Egyesületünk teljes mértékben igazodik mind a jégkorong szövetség mind a magyar kormány sportfejlesztési koncepciójához. Mely abból is látszik, hogy a jégpálya nem csak az utánpótlás jégkorongot szolgálná ki hanem lehetőséget adna a helyi és környékbeli amatőr jégkorong csapatoknak is tréningezésre. Így egy olyan lehetőséget teremtünk ami jelen pillanatban Békés Megyében egyedülálló lesz a sportszerető közönség részére valamint a lehetőséget teremt a jeges sportok művelésére.

Egyesületünk sportfejlesztési programja a jégkorong edzések foglalta jégidőn kívül lehetőséget kíván teremteni az iskolák és a felnőtt közönség számára a jégpálya látogatására és használatára így is biztosítva a jégpálya 100%-os kihasználtságát.

Jégpályával elsődlegesen a az utánpótlás korosztályt kívánjuk elérni de az egyéb korosztályoknak is biztosítani szeretnénk a jeges sportok művelését. Békéscsaba és Békés Megye lakosságának biztosítanánk a jégkorongozás és korcsolyázás lehetőségét ezáltal egy új sportolói bázist építenénk.